Win twee kaartjes voor de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek’!


  •   woensdag 29 mei 2019

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout bestaat dit jaar 100 jaar. Tijdens dit jubileumjaar zijn er heel veel verschillende momenten waarop je de muziekvereniging kan horen spelen. Extra bijzonder is de familievoorstelling “Cielke maakt muziek” op 7 juli aanstaande. Speciaal voor deze voorstelling hebben we een kleurwedstrijd op het kidsplein tijdens het Luchtkussenfestival op 2 juni in Voorhout en op verschillende basisscholen in Voorhout.

Ga jij kleuren?

Doe extra je best met inkleuren van de kleurplaat tijdens het luchtkussenfestival of op je basisschool en maak kans op twee gratis kaartjes. Eentje voor jezelf én eentje voor je vader of moeder. Uit alle kleurplaten kiezen we misschien wel die van jou. En hoe leuk zou dat zijn. Dan kan je namelijk met eigen ogen en oren zien en luisteren welke bijzondere avonturen Cielke meemaakt. 


Algemene informatie over de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek’ 
Met “Cielke maakt muziek” beleef je een onvergetelijk muziekavontuur met het vrolijke maar ook spannende verhaal over Cielke. Beroemde muzikale klanken in een ander jasje en betoverend theater. Het is een educatieve, spannende en muzikale zoektocht naar muziek voor iedereen vanaf 5/6 jaar. 

Hoe zou het zijn als je geboren bent in een land waar alle muziek verboden is? Als een boze minister de muziekinstrumenten afpakt en verstopt? En wat, als je dan tóch muziek wilt maken – gewoon omdat dat in je zit - zoals als in iedereen? Dan ga je misschien wel, net als het meisje Cielke, op zoek naar de muziek! En dan maak je allerlei spannende avonturen mee, je ontmoet bijzondere mensen en misschien lukt het ook nog om het raadsel op te lossen om de instrumenten terug te vinden. Maar dat kan natuurlijk niet zonder de hulp van alle kinderen in Voorhout en omstreken. Maar ook volwassenen zijn van harte welkom om te helpen. Kom je (en iedereen die je kent) ook? 

Dit muziektheaterstuk is helemaal bedacht, geschreven en uitgewerkt door Marjoleine Mosselman en Paul Martens. Paul tekent voor het verhaal en de muziek van de hoofdvoorstelling; Marjoleine voor het voorprogramma en het educatieve deel over de muziek. De muziek wordt gemaakt door de harmonie en de leerlingen; de drumfanfare zorgt voor de speciale effecten. Toneelvereniging Cultuur Verheft levert de verteller, Eric Kraaijevanger en de acteurs. 

Een bijzonder en uniek evenement waar je bij geweest moet zijn! 

Wanneer: 7 juli 2019 om 12.00 uur 
Waar: Sporthal De Tulp te Voorhout Kaarten zijn ook te koop online: www.stceciliavoorhout.nl. Maar ook in de winkels Electro World IJsselmuiden, Primera Voorhout en Electro World Duynstee in Sassenheim

Share our website