Win 4 kaarten voor de A-Mee-Zing 100 party van 6 juli!


  •   maandag 17 juni 2019

Via Inteylingen geeft St. Cecilia 4 kaarten weg voor de A-Mee-Zing 100 Party op zaterdag 6 juli in Sporthal de Tulp. De A-mee-zing 100 party van St. Cecilia is een kruising tussen De Toppers, Night of the Proms en Vrienden van Amstel live, met lokale artiesten. En jij kunt nu kaarten winnen. St. Cecilia geeft via Inteylingen vier kaarten weg voor de A-mee-zing 100 party op 6 juli. 

Hoe kan je winnen?
Laat op Facebook weten met welke drie vrienden je naar de A-mee-zing 100 party wilt. Extra kans maken? Deel het Facebookbericht op je eigen tijdlijn.
Let op! Alleen volgers van de InTeylingen Facebookpagina loten mee in de winactie.  

De actie loopt tot en met 28 juni

Vrijdagmiddag 28 juni maken we de winnaar van de tickets bekend via de website en Facebook van Inteylingen en St. Cecilia. De winnaar dient binnen 4 dagen contact met Inteylingen op te nemen om aanspraak te maken op de tickets – reageert hij of zij niet, dan verloten we de tickets onder de mensen die gereageerd hebben onder het eerste Facebookbericht. 

De A-mee-zing 100 Party is op 6 juli in sporthal De Tulp in Voorhout. Deuren gaat open om 20:00 uur, de show begint om 21:00. 
Gewonnen tickets kunnen niet ingeruild worden tegen geld of andere tickets.

Over de A-Mee-Zing 100 Party!
6 juli gaat het dak eraf! Samen met een stoet aan Voorhoutse zangers en zangeressen, aangevuld door een band en ondersteund door licht en geluid brengen harmonie, drumfanfare en leerlingen een show die zijn weerga niet kent. Het is geen standaard concert, het is geen Proms, het is geen Vrienden van, het is geen Muziekfeest op het Plein, het is geen Toppers-concert: het is een combinatie van dit alles en daardoor zoveel meer.

Natuurlijk staan we heel even stil bij de verjaardag van St. Cecilia, maar al snel barst de show los. Eerst krijgen orkest en solisten de gelegenheid om te schitteren, maar de avond eindigt in een geweldige amazing-mee-zing-finale met het allergrootste koor dat in Voorhout ooit op de been is gebracht: het voltallige publiek.

De avond eindigt natuurlijk niet als de finale achter de rug is. Na de show van de muziekvereniging en vrienden zal een naprogramma volgen om deze feestavond gepast af te sluiten. De sporthal gaat open om 20.00 uur en de show begint om 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €15,-. Er zijn een beperkt aantal *VIP TICKETS* verkrijgbaar; met deze tickets is er een ontvangst met hapjes en drankjes vanaf 19.30 uur met genodigden op onze 'Pre Party', u krijgt een preview en een kijkje achter de schermen. Beleef dit evenement maximaal als onze VIP gast!

Wanneer: 6 juli 2019
Zaal open: 20.00 uur. Start: 21.00 tot in de late uurtjes
Waar: Sporthal De Tulp, Jacoba van Beierenweg 118A te Voorhout
Entree: € 15.00
Kaarten te koop bij Euronics IJsselmuiden, Primera en Duijnstee Sassenheim en online: www.stceciliavoorhout.nl

Share our website