Werkweekend St. Cecilia in Noorden


  •   dinsdag 18 april 2023

Drumfanfare St. Cecilia Voorhout heeft het afgelopen weekend lang doorgebracht in het Zuid-Hollandse Noorden. Tijdens dit werkweekend werd er vooral geoefend ter voorbereiding op verschillende toekomstige optredens.

Al voor de 22e maal in het bestaan van de drumfanfare werd het jaarlijkse werkweekend georganiseerd: een weekend waarin druk wordt geoefend met muziek maken en exerceren. Dit jaar werd gekozen voor groepsaccommodatie kampeerhoeve Koole in Noorden, dat valt onder de gemeente Nieuwkoop.

Tijdens het weekend werd onder andere geoefend op de muzikale show van de drumfanfare: Royals of the 80’s. Deze show zal dit jaar verschillende keren worden uitgevoerd. Maar er staan ook veel andere optredens gepland, waarvoor de puntjes op de i konden worden gezet. Zo is de drumfanfare aanwezig tijdens het aankomende Bloemencorso van de Bollenstreek. Daarom werd er ook extra aandacht besteed aan het huidige muzikale programma én aan het netjes exerceren. Er werd dan ook flink gebruik gemaakt van het  grasveld vlak naast de hoeve. Het weer (toch geen onbelangrijke factor) zat gelukkig erg mee tijdens het weekend.

Maar er werd niet alleen maar gewerkt dit weekend. Er was er genoeg tijd voor vermaak met onder andere een quiz op de zaterdagavond. Op zondag ging iedereen moe maar voldaan terug naar huis.
 
Share our website