Waterconcert in muziektent De Waterlelie


  •   maandag 22 mei 2023

Op 4 juni aanstaande zal harmonieorkest St.Cecilia Voorhout neerstrijken in de muziektent De Waterlelie in de Leidse hout.  

De Vereniging van Vrienden van de Waterlelie biedt al jaar en dag orkesten en ensembles uit de wijde omtrek de mogelijkheid om muziek te maken op hun schitterende locatie. Inmiddels zijn de Waterlelie concerten uitgegroeid tot een begrip in de regio en kent een harde kern van trouwe bezoekers en heel veel passanten die afkomen om muziek te luisteren in een ongedwongen sfeer. En dit jaar staat ook St. Cecilia Voorhout in de line-up.

Harmonieorkest St. Cecilia Voorhout zorgt, speciaal voor deze gelegenheid bij De Waterlelie, voor muziek die past bij de ongedwongen sfeer van een gezellige, zonnige middag in het park aan de rand van de vijver. De verbindende factor van de muziekstukken is ‘water’. Het enige wat je zelf nog mee hoeft te nemen is een goed humeur en eventueel een dekentje om lekker op te kunnen zitten/liggen om te genieten van de muziek.

Aanvang concert is 13.30 uur. Locatie is Muziektent de Waterlelie in de Leidse Hout (Houtlaan 100 te Leiden). Toegang is gratis
Share our website