Vanaf september starten de lessen weer!


  •   maandag 29 juli 2019

Vanaf september starten de AMV-cursus en de muzieklessen weer! Wilt u of uw kind een instrument leren spelen? Dan bent u bij Muziekvereniging St. Cecilia bij het juiste adres. Al jaren leiden wij muzikanten op om mee te doen met ons leerlingenorkest, harmonieorkest of drumfanfare. Ook is er mogelijkheid om een cursus Algemene Muzikale Vorming te volgen bij onze vereniging.

Muziek leren spelen bij St. Cecilia
Is uw kind ouder dan 8 jaar of wilt u zelf een instrument leren spelen? U of uw kind kunnen direct starten met muziekles in een eigen lesruimte in @Hok. Er kan les gevolgd worden op verschillende muziekinstrumenten, zoals trompet, saxofoon, trombone, klarinet, dwarsfl uit of slagwerk. Er is genoeg keuze. Nieuwsgierig welk instrument bij een van jullie past? Of wilt u een oude hobby nieuw leven inblazen? Maak dan gebruik van een gratis proefles.

Algemene Muzikale Vorming
Heeft uw kind al een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) gevolgd? In september starten de nieuwe groepslessen AMV weer. Tijdens een cursus AMV leren kinderen van 7 t/m 10 jaar noten lezen. Ook wordt er spelenderwijs kennis gemaakt met verschillende ritmes, samenspel door middel van blokfl uit spelen en komen er allerlei muziekinsturmenten voorbij die in de toekomst bespeeld kunnen worden. AMV is de ideale muzikale basis, geschikt voor kinderen vanaf groep 4. De cursus duurt 30 weken en kost €170. Aanmelden kan door een mail te sturen naar leerlingen@stceciliavoorhout.nl

Opleidingsprogramma
St. Cecilia heeft al jaren een uitgebreid eigen opleidingsprogramma voor iedereen die een instrument wil leren bespelen. Hierbij zijn er lesmogelijkheden voor mensen van alle leeftijden. De lessen worden gegeven door professionele docenten. Zij geven wekelijks les op verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten. Instrumenten kunnen in bruikleen worden gegeven door de vereniging. Leerlingen worden opgeleid om in het leerlingenorkest, de drumfanfare en/of het harmonieorkest te spelen. Ook worden zij voorbereid op het doen van muziekexamens.

Voor meer informatie over AMV, de muzieklessen en het opleidingsprogramma kunt u contact opnemen met leerlingen@stceciliavoorhout.nl
Share our website