Ticketverkoop gestart


  •   woensdag 3 april 2019

Er zijn tickets voor 3 evenementen verkrijgbaar

18 mei Jubileumtaptoe - Hoofdveld voetbalvereniging Foreholte 
Op deze taptoe gaat de muzikale show van de drumfanfare ´Royals of the 80’s´ in première. Naast het optreden van St. Cecilia Voorhout, zullen de volgende orkesten uit de omgeving optreden: Adest Musica uit Sassenheim, Door Vriendschap Sterk uit Katwijk, Amigo uit Leiden, de Flora Band uit Rijnsburg en Laurentius uit Voorschoten. Er zullen deze taptoe maar liefst 3 premièreshows worden opgevoerd. Er zijn tribuneplaatsen en staanplaatsen beschikbaar. Taptoeterrein open: 19.30 uur, Aanvang 20.00 uur
Locatie: Hoofdveld voetbalvereniging Foreholte, Sportlaan 10 - 2215 NA - Voorhout – NL
  •  Tribuneplaats €10,-
  •  Staanplaats     €5,-
 


 
6 juli Eeuwfeest:  “A-mee-zing 100 party!” – Sporthal de Tulp
Het is geen standaard concert, het is geen Proms, het is geen Vrienden van, het is geen Muziekfeest op het Plein, het is geen Toppers-concert: het is een combinatie van dit alles en daardoor zoveel meer. Uitgevoerd door 100 muzikanten, aangevuld met band, zangers en zangeressen en het grootste a-mee-zingkoor allertijden. Een uniek en nog niet eerder vertoond spektakel in Sporthal De Tulp.
Er zijn zowel tribune- als staanplaatsen (er kunnen geen stoelen gereserveerd worden). Zaal open 20.00 uur - Aanvang 21.00 uur

Er zijn een beperkt aantal *VIP TICKETS* verkrijgbaar; met deze tickets is er een ontvangst met hapjes en drankjes vanaf 19.30 uur met genodigden op onze 'Pre Party', u krijgt een preview en een kijkje achter de schermen. Beleef dit evenement maximaal als onze VIP gast!

Locatie: Sporthal De Tulp,  Jacoba van Beierenweg 118a - 2215 KZ - Voorhout - NL
  •  Tribuneplaats / Staanplaats €15,-
  •  COMBI TICKET 6 + 7 JULI    €20,-
  •  *VIP TICKET*                         €50,-
 
  

 
7 juli Muziektheater: “Cielke maakt muziek!” – Sporthal de Tulp
Wat als je kind bent in een land waar alle muziek verboden is? Als een boze minister de muziekinstrumenten afpakt en verstopt? En wat, als je dan tóch muziek wilt maken – gewoon omdat dat in je zit, zoals als in iedereen? “Cielke maakt muziek” is een educatieve, spannende en muzikale zoektocht naar muziek voor de hele familie. Uitgevoerd door alle onderdelen van de vereniging in samenwerking met Toneelvereniging Cultuur Verheft. U bent van harte welkom in ons theater.
Zaal open 11.30 uur - Aanvang 12.00 uur  - Einde 13.00 uur

Locatie: Sporthal De Tulp,  Jacoba van Beierenweg 118a - 2215 KZ - Voorhout - NL
  •  Kinderen t/m 12 jaar                   €5,-
  •  Vanaf 12 jaar en volwassenen €10,-
  •  COMBI TICKET 6 + 7 JULI        €20,-

 

Share our website