Steun St. Cecilia met SponsorKliks!


  •   zaterdag 29 februari 2020

Wil je onze muziekvereniging ook GRATIS sponsoren? Dat is vanaf nu mogelijk via SponsorKliks.
Iedereen die die St. Cecilia een warm hart toedraagt en online aankopen doet, kan hier gebruik van maken.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10868.

Op de website van St. Cecilia staat ook een logo van SponsorKliks. Door op dit logo te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com.
Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert St. Cecilia 75% van de commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt voor jouw producten.
Het kost jou dus niets extra. Of je nu rechtstreeks naar Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl, je betaalt gewoon echt hetzelfde voor je aankopen.

Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via de SponsorKliks van St. Cecilia kun je terecht bij allerlei restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert voor de club. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Voor jou dus een kleine moeite, terwijl het voor onze muziekvereniging directe inkomsten oplevert. En je hoeft niet eens lid te zijn van St. Cecilia om op deze manier online aankopen te doen. Dus vertel het door aan iedereen die St. Cecilia een warm hart toedraagt!


Alvast bedankt namens St. Cecilia
Share our website