St. Cecilia viert verjaardag met groot meezing-feest!


  •   dinsdag 11 juni 2019

Op zaterdag 6 juli aanstaande organiseert muziekvereniging St. Cecilia een grootse A-mee-Zing 100 Party.

Onder het motto “Muziek maken doe je samen” viert St Cecilia graag haar 100ste verjaardag met muzikanten en publiek. Daarom ook de keuze voor een A-mee-zing 100 Party. Het wordt niet zomaar een evenement, maar een muziekspektakel waar jong en oud mee kunnen zingen, dansen en deinen op de muziek. Klassiekers als ‘Barcelona’, ’99 Luftballons’ en ‘Even aan mijn moeder vragen’ komen allemaal voorbij. Maar ook nummers als: ‘Leef’, ‘Sexy als ik dans’, ‘Suzanne’, ´Malle Babbe´ en ‘Atemlos’ kunnen luidkeels meegezongen worden. 

Zitplaatsen 
Of je nu op de dansvloer staat en meedanst met de Can-Can of dat je lekker geniet vanaf de tribune (er zijn ruim voldoende zitplaatsen): we gaan proberen samen het dak van de Tulp te zingen. Met het grootste meezingkoor – net als bij de Toppers - wat in Voorhout ooit op de been is gebracht: ons voltallige publiek. Luister je liever? Dat kan natuurlijk ook. Niet alleen de muziek is een geweldige show op zich, maar we hebben nog wat verrassingen in petto met visuele ondersteuning. Dat St Cecilia 100 jaar is geworden willen we natuurlijk het liefst met iedereen vieren en daarom pakken we groots uit. Twijfel niet langer, maak je agenda vrij op 6 juli en koop snel je toegangskaarten. 

VIP 
Voorafgaand aan de A-mee-zing 100 Party is er de mogelijkheid om – op vertoon van een VIP kaart - de VIP ontvangst bij te wonen. In een intieme setting wordt je onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje getrakteerd op enkele optredens van onze solisten. Een meet and greet hoort hier uiteraard ook bij en zorgen we er voor dat je op bijzondere wijze van de avond kunt genieten. Wie wil dat nu niet? Ook de VIP kaarten zijn op de bekende verkoopadressen te krijgen. 

Kaarten voor deze evenementen zijn te koop online : www.stceciliavoorhout.nl. Maar ook in de winkels: Electro World IJsselmuiden, Primera Voorhout en Electro World Duynstee in Sassenheim en via de leden van St. Cecilia. 

Kaart 6 juli: €15,- 
VIP kaart 6 juli : €50,- 
Kaart 7 juli: Volwassene: €10,- 
Kaart 7 juli: Kind t/m 12 jaar €5,- 

Kom je als volwassene zowel 6 als 7 juli? Koop dan een ‘combi-ticket’ voor €20,- .

Share our website