St. Cecilia start nieuw seizoen met Jubileumbarbecue


  •   zondag 1 september 2019

Een fietspuzzeltocht en een barbecue. Dat waren de ingrediënten voor de St. Cecilia Jubileumbarbecue die de honderdjarige muziekvereniging op zondag 1 september organiseerde als begin van het nieuwe muzikale seizoen.
 
Met de zomervakantie achter de rug werd door een aantal leden van muziekvereniging St. Cecilia een Jubileumbarbecue georganiseerd aan de Spoorlaan in Voorhout. De barbecue van de dit jaar jubilerende muziekvereniging werd goed bezocht door zowel leden als familieleden: meer dan honderd man was op komen dagen.
 
Maar voordat men een 'aanval' kon doen op het vele geroosterde vlees, werd allereerst de eetlust opgewekt tijdens een fietspuzzeltocht. Deze voerde de deelnemers door heel Voorhout heen en eindigde bij het barbecue-terrein. Het weer liet zich gelukkig van een goede kant zien: het bleef droog en de zon liet zich af en toe zien. Voor de aanwezigen was het een gezellige middag en avond. Organisatoren Jan-Piet Does en Nard Zwetsloot werden daarvoor dan ook hartelijk bedankt met een gloednieuw keukenschort.
Share our website