St. Cecilia met carnaval in oud papier


  •   donderdag 16 februari 2023

De drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout draagt tijdens de komende carnavalsoptocht op 18 februari wel een heel bijzonder uniform. Alle muzikanten worden verwikkeld in zwart/wit krantenpapier. Zij willen de Voorhouters alvast bedanken voor het doneren van hun kranten, karton en oud papier in de ondergrondse papier-container bij supermarkt de Plus.

Al vele jaren verkrijgt de muziekvereniging tweemaandelijks een leuk inkomen door het huis-aan-huis ophalen van oud papier. Vroeger gebeurde dit met trekauto, busje en vrachtwagen, later met een perswagen van Renewi. Door de corona-pandemie is het ophalen vanuit de gemeente ongewenst veranderd voor de verenigingen.

De muzikanten zijn zeer blij dat de opbrengst van de ondergrondse papiercontainer bij de Plus vanaf heden in de verenigings-clubkas komt. St. Cecilia groeit gelukkig nog steeds in ledenaantal. De vereniging heeft daardoor steeds weer geld nodig voor nieuwe instrumenten, onderhoud van instrumenten,  bladmuziek, lessenaars en uniformen.
Share our website