Nieuw seizoen AMV bij St. Cecilia


  •   woensdag 1 juli 2020

Bij Algemene Muzikale Vorming (AMV) leren kinderen van 7 tot 10 jaar noten lezen, ritmes oefenen en muzikale kennis. De kinderen spelen hierbij blokfluit. Zo kunnen ze het geleerde direct toepassen in de praktijk. Een lesgroep bestaat uit 6 tot 8 leerlingen, waardoor alle leerlingen voldoende individuele aandacht krijgen. In de tweede helft van het jaar introduceert de docent regelmatig een ander instrument tijdens de lessen. Er wordt uitleg gegeven over het instrument en de kinderen krijgen de gelegenheid het instrument zelf vast te houden en hiermee geluid te maken.
 
Na de cursus AMV bestaat de mogelijkheid eenvoudig door te stromen naar een ander instrument dat bij St. Cecilia gespeeld kan worden, zoals onder andere trompet, klarinet, saxofoon, dwarsfluit en bariton. De lessen AMV worden gegeven door Leroy van der Poel. Hij heeft zijn opleiding Docent Muziek afgerond aan het conservatorium in Den Haag.
 
Een cursus AMV kost € 170,– per jaar, exclusief materiaal (blokfluit en lesboekje). De lessen starten in eind september. De lesdag is afhankelijk van het rooster van de docent. Inschrijven is mogelijk via het contactformulier op www.stceciliavoorhout.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met Marleen van der Geer-Oomes via leerlingen@stceciliavoorhout.nl
Share our website