Muzikaal huwelijk bij St. Cecilia


  •   woensdag 16 oktober 2019

Afgelopen 9 oktober gaf dwarsfluitiste Miranda Veldkamp het ja-woord aan haar Elwin Verloop. Op woensdagmiddag 09-10-2019 werd hun huwelijk voltrokken in de “Toekanzaal” te Avifauna. Miranda speelt al geruime tijd dwarsfluit in het harmonieorkest van St. Cecilia.

Een muzikaal huwelijk is het zeker. Miranda is geboren in Hoorn, met zo’n plaatsnaam moest het eigenlijk al goedkomen. Haar carrière als muzikant begon op achtjarige leeftijd op blokfluit bij muziekvereniging Crescendo in Bovenkarspel. Na twee jaar maakte ze de overstap naar dwarsfluit, en later ging ze musiceren bij Crescendo in Noordwijk. Inmiddels speelt ze samen met haar schoonmoeder alweer drie jaar bij het harmonieorkest van St. Cecilia. Sinds kort is ze aangeschoven bij de drumfanfare.

Elwin is trombonist en komt ook uit een zeer muzikaal nest; een moeder als klarinettist, een vader die dirigeert en zowel slagwerk als dwarsfluit bespeelt, een zusje als hoboïste en een broertje als hoornist. Negen oktober is voor het stel een speciale datum, zij doen alles in stapjes van 13 maanden vanaf het begin van hun relatie. 

Het kersverse stel werd verrast met een serenade door muzikanten vanuit drumfanfare en harmonieorkest. De huwelijksreis gaat naar Bali, vanuit daar kijken zij terug op een mooie dag.

Fotograaf: 
Antonie de Winter

Share our website