Muziekvereniging St Cecilia pakt groots uit tijdens Jubileumweekend!


  •   donderdag 23 mei 2019

Op 6 en 7 juli aanstaande viert St. Cecilia haar eeuwfeest en hoe kan het ook anders dan met muziek!

Zaterdag 6 juli zal sporthal De Tulp het decor zijn van een grootse A-mee-Zing 100 Party.  De zaal gaat open om 20.30 uur en de show start om 21.00 uur voor een meer dan 2 uur durend programma. Ruim honderd muzikanten waaronder de solisten Leon, Eric, Anne, Kees Jan, Lynn, Jeroen en Inka spelen en zingen de sterren van de hemel – samen met het grootste koor dat tot op heden vertoond is: ons publiek. Want muziek maak je samen!
 
Begin dus maar alvast de stembanden op te warmen want alles komt voorbij: van Brel tot Boudewijn, van Havana tot Hazes, van Rosenberg tot Rieu, van Nena tot Nielson. En het programma eindigt in een grootse A-mee-Zing finale voor de hele zaal met alleen maar hits van Nederlandse bodem. En tijdens een fantastisch naprogramma gaan de voetjes nog verder van de vloer. Dit wordt gegarandeerd een evenement waar je bij moet zijn geweest. Het is uniek in Voorhout en bijzonder omdat alle muziek door Voorhouters gemaakt wordt. Dit is echt een evenement waar we als dorp trots op mogen zijn. Koop dus snel je kaarten, want De Tulp is niet van elastiek!
 
En alsof dat nog niet genoeg is, wordt De Tulp ’s nachts omgetoverd tot een intiem theater. Op zondagochtend 7 juli om 12.00 uur start de familievoorstelling ‘Cielke maakt muziek’. Een uniek stuk over muziek, (wan)hoop, moed en vertrouwen. De verteller laat ons kennismaken met Cielke. Niet zo maar een meisje, maar een meisje dat droomt van het maken van muziek. Het verhaal wordt ondersteund door live-muziek en audio-beelden en het verhaal wordt uitgebeeld door acteurs van Cultuur Verheft. Door deze unieke combinatie ben je als toeschouwer in een mum van tijd onderdeel van het verhaal en beleef je in alle intensiteit spannende, vrolijke en bijzondere momenten. 
 
Om online kaarten te kopen klikt u hier. Bij de volgende verkooppunten kunt u ook kaarten kopen voor beide evenementen: Electro World IJsselmuiden, Primera Voorhout en Electro World Duynstee in Sassenheim.
 
Kaart 6 juli: €15,-
Kaart 7 juli: Volwassene: €10,-
Kaart 7 juli: Kind t/m 12 jaar €5,-
Kom je als volwassene zowel 6 als 7 juli? Koop dan een ‘combi-ticket’ voor €20,- .
 
Share our website