Muziekvereniging St. Cecilia is op zoek naar jou!


  •   zondag 1 mei 2022

Heb jij vroeger een muziekinstrument bespeeld, maar een tijdelijke pauze ingelast? Ben je verhuisd en heb je afscheid moeten nemen van je oude muziekvereniging? Zoek je een leuke, sociale en creatieve hobby voor jezelf en/of voor je kind(eren)? Of heb je zelf altijd al een muziekinstrument willen spelen, maar is het er nooit van gekomen? Twijfel niet langer en kom langs op één van onze open avonden op 10, 11 en 17 mei.

Wij openen onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in het samen muziek maken. Kom een kijkje nemen tijdens onze open repetities, maak een praatje, proef de sfeer en laat je informeren over de mogelijkheden.

St. Cecilia heeft meerdere onderdelen, waaronder een drumfanfare. Zij verzorgen streetparades ,  optochten en treden ook op tijdens taptoes.  Het harmonie orkest is een zittend orkest en speelt tijdens evenementen in het dorp en geeft ook zelf concerten.
Naast deze onderdelen heeft St. Cecilia ook Algemene Muzikale Vorming, een leerlingenorkest en een uitgebreid lesprogramma verzorgd door professionele docenten.

Je bent van harte welkom op de volgende open avonden om ons beter te leren kennen:
Drumfanfare – woensdag 11 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Harmonieorkest – dinsdag 10 mei en 17 mei van 19.45 uur tot 21.45 uur
Locatie is Jongerencentrum @Hok, Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout (naast sporthal De Tulp).

Wil je gelijk meespelen met je eigen instrument? Dat kan. Neem dan minimaal een week van tevoren contact op via info@stceciliavoorhout.nl en geef aan welk instrument je bespeeld en bij welk onderdeel je wilt komen kijken. Dan zorgen wij voor de bladmuziek. Heb je nog vragen? Dan kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met;
Voor de Drumfanfare 06-81785595.
Voor de Harmonie 06-40471307.

Share our website