Muziek in de Wijk


  •   zondag 12 juni 2022

🎶Muziek in de Wijk🎶

Op het eerste gezicht was het een doodgewone doordeweekse dinsdagavond in juni. Maar niets was minder waar. 7 juni jl. heeft het harmonieorkest van St. Cecilia een mooi en bijzonder concert verzorgd voor de bewoners van Buitenplaats Nieuw Schoonoord (BNS ) in Voorhout.

Even voor 19.00 uur was het nog stil op het terras van de BNS. Maar kort daarna druppelden de muzikanten binnen, tafels werden verplaatst, slagwerk en stoelen voor het orkest en voor het publiek op hun plek gezet. In een mum van tijd waren alle stoelen bezet en hebben zowel de bewoners als de muzikanten genoten van een intiem, sfeervol en gezellig concert in de prachtige avondzon.
Dit concert bij de BNS was de aftrap van een aantal concerten “Muziek in de wijk” die deze zomer gegeven worden door harmonieorkest St. Cecilia. De Voorhoutse muziekvereniging gaat dit jaar naar de bewoners toe. In een reeks van buitenconcerten, met elk een ander muzikaal karakter, laat St. Cecilia iedereen graag mee genieten van hetgeen zij het liefste doen: muziek maken met elkaar en voor een ieder die van muziek houdt.

Het volgende concert “Muziek in de wijk” vindt plaats op dinsdagavond 5 juli aanstaande. Om 19.30 uur zal het harmonieorkest spelen bij de eendenvijver op de hoek van de Churchilllaan/Linnaeuslaan. Ook dat concert belooft bijzonder te worden: iets wat je niet wilt missen. Informeel en ongedwongen genieten van zomerse klanken. Dus noteer de datum vast in de agenda, haal de klapstoeltjes uit de schuur en klop de picknickdeken uit. Dan maken we er met elkaar net zo’n mooie avond van als afgelopen dinsdag.

Share our website