Kinderconcert met speciale gasten


  •   maandag 20 maart 2023

Op 26 maart aanstaande om 14.00 uur in jongerencentrum @hok, Voorhout organiseert harmonieorkest St-Cecilia een Kinderconcert. Dit keer met wel heel speciale gasten. Kom je ook luisteren?

De naam ‘kinderconcert’ kan de indruk wekken dat het concert alleen voor kinderen is. Niets is minder waar. Iedereen is welkom. Muziek maken en van muziek genieten is immers voor jong en oud.


Tijdens dit bijzondere concert zal het harmonieorkest ondersteund worden door speciale gasten: de leerlingen van de Algemene muzikale vorming zijn van de partij. Samen met het leerlingenorkest zal een heel speciaal sprookje worden gespeeld en verteld waarbij spanning, humor en een ‘zij leefden nog lang en gelukkig’ niet zullen ontbreken. Ook de kinderen die op 19 maart mee hebben gedaan met verschillende muziekworkshops krijgen een speciale rol tijdens het concert. Zij gaan onder begeleiding van het orkest alles wat ze geleerd hebben laten horen.
Het belooft een middag vol muziekplezier en -spektakel te gaan worden. Een concert wat je niet mag missen. Kom op 26 maart om 14.00 uur luisteren en meedoen in jongerencentrum @hok in Voorhout. Toegang is gratis.

Share our website