Kerstconcert St. Cecilia wordt sfeervol en gezellig


  •   maandag 9 december 2019

Op zaterdagavond 21 december is in de Voorhoutse Bartholomeuskerk het jaarlijkse traditionele kerstconcert te beluisteren dat wordt georganiseerd door het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia. Vanaf 20.00 uur vindt een afwisselende programma plaats.
 
Het harmonieorkest brengt onder leiding van Paul Martens een aantal sfeervolle kerstwerken ten gehore. Met Intermezzo Sinfonico zal het concert geopend worden. Greensleeves, White Christmas, Sleighride komen natuurlijk ook voorbij. Op het programma staan onder andere verschillende medleys van kerstmuziek. Dit is bijvoorbeeld Medieval Christmas Medley, English Christmas Festival of Christmas Recollections. Het genre loopt uiteen van klassiek getinte werken tot swingende kerstsongs. Daarnaast wordt het publiek bij het concert betrokken door het meezingen van bekende kerstliedjes.
 
The Little Drummer Boy staat ook op het programma; dit jaar met maar liefs 3 “drummer boys”. Valentijn Wiering (10), Merijn Moelker (13) en Julian van Gent (9) zullen deze dappere rol op zich nemen.
 
Het programma van het kerstconcert duurt tot ongeveer 21.30 uur. De presentatie van het concert is in handen van Sanne van der Geer. De deuren openen om 19.30 uur, de toegang tot het concert is, zoals altijd gratis.
Share our website