Kaartverkoop St. Cecilia Jubileumtaptoe in volle gang


  •   woensdag 8 mei 2019

De kaartverkoop voor de St. Cecilia Jubileumtaptoe op zaterdag 18 mei is in volle gang. Op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte zullen zes topkorpsen een echte show weggeven. 

De 100-jarige muziekvereniging St. Cecilia organiseert op 18 mei een feestelijke taptoe in thuisbasis Voorhout. Naast drumfanfare St. Cecilia laten ook andere korpsen uit de regio hun show zien: Adest Musica, Flora Band, Amigo, St. Laurentius en Jong DVS. Tijdens de taptoe gaan maar liefst drie shows in première. Reden genoeg dus om een kijkje te nemen. 

De Jubileumtaptoe is tot stand gekomen dankzij de inzet van vele St. Cecilia-leden en giften van verschillende fondsen. Zo gaf het Prins Bernhard Cultuurfonds een donatie om de topkorpsen uit te nodigen voor de Jubileumtaptoe. Fonds 1818 en het Jacoba van Beierenfonds Teylingen gaven St. Cecilia elk een algemene bijdrage voor de taptoe. 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek en tussenliggende gemeenten. En het Jacoba van Beierenfonds Teylingen streeft ernaar de leefbaarheid en kwaliteit van de samenleving te verbeteren in de gemeente Teylingen. St. Cecilia is dan ook dankbaar voor de steun die zij van deze fondsen heeft gekregen. 

Kaarten voor de Jubileumtaptoe zijn vanaf 5 euro te koop bij Electro World IJsselmuiden Voorhout, Primera Voorhout en Duijnstee Sassenheim of online via www.stceciliavoorhout.nl. Er zijn tribune- en staanplaatsen beschikbaar.

Share our website