Kaartverkoop gestart: “Musicals in Concert” door St Cecilia Voorhout


  •   maandag 8 april 2024

Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout bestaat dit jaar 105 jaar. Speciaal voor dit jubileum organiseert het harmonieorkest, samen met een zestal zangers en zangeressen, een uniek evenement: Musicals in Concert.

Wie aan musical denkt, denkt waarschijnlijk aan het Circustheater in Scheveningen. Maar op zaterdag 6 juli en op zondag 7 juli hoef je niet zo ver te gaan om te kunnen genieten van diverse kaskrakers op musical gebied. Op deze dagen gaan de deuren van de KTS open voor Musicals in Concert. Laat je in een ruim twee uur durend programma meeslepen op de muziek en zang van het ene naar het andere favoriete musical nummer. Het belooft een zeer bijzonder evenement te worden. En jij kan erbij zijn!

Koop nu je kaarten! Dit doe je heel gemakkelijk online. Ga hiervoor naar https://www.stceciliavoorhout.nl/3000/0/ticketverkoop-evenementen

Het is ook mogelijk om op woensdag 8 mei en woensdag 22 mei, tussen 19.30 uur en 20.30 uur bij @hok, Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout je (online) kaarten te kopen.

Musicals in Concert: 6 juli 2024 om 20.00 uur en/of 7 juli 2024 om 15.30 uur in de KTS te Voorhout
 
Share our website