Jarige St.Cecilia Voorhout ontvangt donatie van Stichting Kringloop Herenstraat 63


  •   vrijdag 3 mei 2024

Vrijdag 3 mei hebben een aantal leden van harmonieorkest St. Cecilia een prachtige donatie ter waarde van €2500 in ontvangst mogen nemen ter besteding aan het jubileumconcert “Musicals in Concert” op 6 en 7 juli aanstaande.

“Musicals in Concert belooft een prachtig spektakel te worden. Deze mooie donatie van Stichting Kringloop Herenstraat 63 gaat zeker bijdragen om hier echt een bijzonder evenement van te maken voor het publiek”, aldus Henriette Martens die de cheque namens de muziekvereniging in ontvangst mocht nemen.

“Het wordt een evenement waar je bij moet zijn geweest. Het concert is al bijzonder omdat we enorm veel prachtige musicalnummers zullen laten horen. Maar bijzonder zal het ook zijn omdat we gaan voor een totaal belevenis voor ons publiek: Muziek wat geschreven is voor ons orkest, zangers en zangeressen met een eigen geluid en de sterren van de hemel zingen en vooral ook de hele sfeer in de zaal door licht en geluideffecten. Dat alles zal het tot een fantastisch totaal plaatje maken. En dankzij deze donatie kunnen we heel veel van deze plannen echt gaan realiseren”.

Heb je nog geen kaarten gekocht voor dit unieke concert? Wacht daar vooral niet mee en koop ze vandaag nog heel gemakkelijk online via : www.stceciliavoorhout.nl – ticketverkoop

Het is ook mogelijk om op woensdag 8 mei en woensdag 22 mei, tussen 19.30 uur en 20.30 uur bij @hok, Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout je (online) kaarten te kopen.

Musicals in Concert: 6 juli 2024 om 20.00 uur en/of 7 juli 2024 om 15.30 uur in de KTS te Voorhout

Share our website