Jan-Piet Does ontvangt lintje tijdens Kuipzwammen


  •   zondag 28 januari 2024

Afgelopen zaterdag is Jan-Piet Does benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau als blijk van waardering voor al zijn vrijwilligerswerk. De lijst met vrijwilligerstaken is bij Jan-Piet Does te lang om op te noemen. Er zijn zoveel verenigingen waarbij hij actief is en is geweest, dat het de hoogste tijd was om Jan-Piet in het zonnetje te zetten.

Als muzikant bij muziekvereniging St. Cecilia is Jan-Piet voor en achter de schermen al jaren als vrijwilliger in touw in commissies en bij concerten. Als Kanjer van het eerste uur was Jan-Piet medeoprichter van Blaaskapel de Kanjers. Bij toneelvereniging Cultuur Verheft is Jan-Piet niet meer weg te denken van het toneel en is hij samen met zijn vrouw Kitty alweer jaren actief met de Sintcentrale. Daarnaast is Jan-Piet ook actief bij CV de Bokken, de Oranjevereniging Voorhout en Voetbalvereniging Foreholte.
Terecht dat Jan-Piet, als oprichter van het Kuipzwamgilde, op ‘zijn’ avond tijdens het Kuipzwammen in het zonnetje werd gezet. Voor een overvolle zaal en met een staande ovatie spelde burgemeester Carla Breuer zijn onderscheiding op. Een prachtige waardering voor zijn tomeloze en veelzijdige inzet aan het Voorhouts verenigingsleven. Namens alle muzikanten van St. Cecilia van harte gefeliciteerd, meer dan verdiend!

 
Share our website