Harmonieorkest St. Cecilia presenteert de nieuwe concertkleding


  •   maandag 18 september 2023

Vol trots hebben de leden van harmonieorkest St. Cecilia tijdens het Toetjesconcert op 15 september jl. voor het eerst gespeeld in de nieuwe concertkleding.

Na vele jaren was het uniform van het harmonieorkest toe aan vervanging. De financiële bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Jacoba van Beierenfonds Teylingen en Stichting Kringloopwinkel Herenstraat 63, hebben de aanschaf mede mogelijk gemaakt. Met de opbrengst van de statiegeldactie van de Plus van Dijk in Voorhout en de Grote clubactie als ook vanuit giften van de Vrienden loterij zijn kledingaccessoires aangeschaft.

De nieuwe concertkleding is eigentijds en comfortabel. In samenwerking met leverancier Bright Workwear uit Sassenheim zijn alle leden voorzien van de nieuwe kleding met het nieuwe St. Cecilia logo. Heb je de presentatie gemist? Geen nood. Op zaterdag 28 oktober verzorgt het harmonieorkest in samenwerking met muziekvereniging Mavileo uit Leimuiden een concert in @Hok. Op 16 december vindt het traditionele Kerstconcert plaats in de St. Bartholomeuskerk. Kom gerust een kijkje nemen en genieten van de muziek.


 

Share our website