Harmonie St. Cecilia samen met Bollenband


  •   woensdag 9 oktober 2019

Het harmonieorkest van St. Cecilia heeft afgelopen dinsdagavond een concert gegeven in jongerencentrum @Hok. Samen met de Bollenband verzorgden zij een gezellige avond uit. Het was een zeer afwisselend en vrolijk concert.
 
Het harmonieorkest heeft in 2016 een oude traditie weer nieuw leven ingeblazen, maar nu met  een leuke twist. St. Cecilia zorgde voor lichte, lekker in het gehoor liggende muziek. En vrolijke muziekstukken stonden op het programma van de Bollenband. De presentatie was weer in vertrouwde handen Kees-Jan Visser. Hij nam ook de zangpartijen voor zijn rekening.

De Bollenband, de muziekgroep van Stichting de Zevensprong uit Sassenheim liet deze avond hun speciale muzikanten spelen op stokjes, belletjes en verschillende soorten trommels.

Kees-Jan nam het publiek mee met de topper van Frans Bauer “Heb je even voor mij”, en ook met “Sexy als ik dans ”van Nilson. Verder zong hij “Even aan mijn moeder vragen” en “Vlieg met me mee naar de regenboog”. Gezelligheid alom!

Tijdens dit concert waren er vier gast-dirigenten; Vincent, René, Edwin en Steven verschenen voor het harmonieorkest. Deze speciaal uitgekozen zeer gedreven muzikanten dirigeerden een muziekmars. Vooral Edwin blonk uit en verraste de vaste dirigent Paul Martens zeer positief.

Pretband de Mexicano’s zorgde voor feestmuziek en dat iedereen in een vrolijke stemming weer lekker naar huis ging. De muzikanten kijken terug op een vrolijke en gezellige muziekavond.
Share our website