Harmonie orkest St. Cecilia trakteert op lekkers tijdens de Najaarsfeesten


  •   zaterdag 10 september 2022

In navolging op de buitenconcerten “Muziek in de wijk” eerder dit jaar sluit het harmonieorkest de reeks af met het traditionele Toetjesconcert. Inmiddels een begrip tijdens de Najaarsfeesten in Voorhout. En hoe kan het ook anders? Alle ingrediënten zijn aanwezig om er met elkaar wat gezelligs en lekkers van te maken.

De muzikale voorbereidingen zijn in volle gang, de recepten voor ‘iets lekkers’ bij de koffie zijn bij elkaar gezocht en het speciale St. Cecilia bier staat inmiddels koud. De muziekvereniging laat zich tijdens de najaarsfeesten meerdere malen zien, maar vooral horen. En het Toetjesconcert mag en zal daarin zeker niet ontbreken.
De muzikanten zijn er klaar voor en kijken er naar uit om een mooi concert te laten horen. Kom je gezellig langs om te luisteren, genieten én proeven?

Op 16 september om 19.15 uur zal het harmonieorkest spelen op het plein van de Prins Bernhardstraat in Voorhout. Toegang is gratis. Wil je lekker zitten? Neem dan zelf een stoeltje, krukje of dekentje mee.

Share our website