Harmonie orkest St. Cecilia trakteert dorpsgenoten op klassieke klanken


  •   zondag 10 juli 2022

Dinsdagavond 5 juli jl. trokken vele dorpsgenoten – bepakt met klapstoel of picknickdeken - richting de eendenvijver op de hoek van de Churchilllaan / Linnaeuslaan. En met reden: het toegestroomde publiek werd door het harmonie orkest van St. Cecilia getrakteerd op een openluchtconcert vol met klassieke klassiekers.

Voor het tweede “Muziek in de wijk” concert van het harmonieorkest was het prachtige avond. De weergoden waren goedgezind. Met een prachtige avondzon, heerlijke temperaturen en een klein briesje waren alle ingrediënten aanwezig voor een avondje ontspannen in eigen dorp. Het was hartverwarmend om te zien dat veel dorpsgenoten gehoor gaven aan de oproep om te komen luisteren. Het was zowel voor publiek als muzikanten wederom genieten. Sfeervol, gezellig en voor herhaling vatbaar.

Tijdens de najaarsfeesten worden de Muziek in de wijk concerten op 16 september afgesloten met het inmiddels traditionele Toetjesconcert. Heb je de vorige edities gemist? Of kan je er geen genoeg van krijgen? Kom dan zeker langs. Ook dan maken we er weer een muzikaal feestje van: Met en voor elkaar! 

Share our website