Drumfanfare van St. Cecilia zoekt nieuwe muzikanten!


  •   donderdag 18 juli 2019

De drumfanfare van St. Cecilia is op zoek naar nieuwe muzikanten! Speel je trombone, slagwerk, grote trom of trompet en ben je op zoek naar een vereniging waarbij gezelligheid en samen muziek maken centraal staan? Dan is St. Cecilia op zoek naar jou!

De repetities beginnen eind augustus weer! Wil je graag meer informatie? Mail dan naar drumfanfare@stceciliavoorhout.nl

De drumfanfare is een combinatie van blazers en slagwerkers. Zij verzorgt buitenoptredens bij vele optochten, aubades en andere festiviteiten, binnen en buiten Voorhout, en zelfs in het buitenland. Ook aan concoursen en taptoes wordt meegedaan. Het repertoire bestaat uit marsen, maar er worden ook wat meer afwisselender werken gespeeld zoals polka's en rocknummers. De groep beschikt over een eigen muzikale show genaamd Royals of the 80s, waarmee wordt opgetreden tijdens verschillende evenementen. Op concoursen speelt de fanfare op dit moment in de eerste divisie.

De algehele muzikale leiding van de drumfanfare valt onder dirigent Iwan Wiering. Tamboer-maître en mede-oprichter is Paul Does. Daarnaast verzorgt hij de slagwerkinstructie en, samen met Marco van der Plas, de exercitie.

Er wordt op woensdagavond van half 8 tot half 10 gerepeteerd in @Hok aan de Jacoba van Beierenweg 118 B in Voorhout.


Share our website