Drumfanfare St. Cecilia zoekt grote tromspeler


  •   zaterdag 8 mei 2021

De drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia zoekt een enthousiaste slagwerker op de grote trom, voor het meedoen aan optochten, taptoes en concoursen.

De drumfanfare verzorgt buitenoptredens bij vele optochten en andere festiviteiten, binnen en buiten Voorhout, en zelfs in het buitenland. Ook aan concoursen en taptoes wordt meegedaan. Het repertoire bestaat uit veel marsen, maar er worden ook wat meer afwisselender werken gespeeld zoals polka’s en rocknummers. St. Cecilia voert daarnaast een eigen muzikale show uit (Royals of the 80’s) waarin een muzikale ode wordt gegeven aan de iconische popmuzikanten uit de jaren ’80. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om muziek te maken, maar bovenal is de drumfanfare een gezellige groep muzikanten.

Momenteel is behoefte ontstaan aan een nieuwe muzikant op de grote trom. Als grote tromspeler vorm je het kloppende hart van de drumfanfare. Je bent tempovast en hebt gevoel voor ritme. Ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. De repetities vinden elke woensdagavond plaats in jongerencentrum @Hok te Voorhout. Ook vindt minimaal één keer per maand een exercitie plaats waarbij geoefend wordt met marcheren. Uiteraard is voorgaande allemaal afhankelijk van de lockdown-maatregelen die momenteel gelden. Iets voor jou? Voor meer informatie kan contact worden gezocht via de mail: drumfanfare@stceciliavoorhout.nl.
Share our website