Drumfanfare St. Cecilia organiseert weer een succesvol werkweekend


  •   dinsdag 12 oktober 2021

Drumfanfare St. Cecilia Voorhout heeft het afgelopen weekend lang (8-10 oktober) doorgebracht in Ermelo om te oefenen op haar muzikale show. Dit ‘werkweekend’ was weer als vanouds een groot succes.

Het was voor het eerst sinds de periode van lockdowns rond de coronapandemie dat alle muzikanten weer een heel weekend samen door konden brengen om muzikaal te oefenen. Dankzij enkele voorzorgsmaatregelen werd de kans op een mogelijk coronabesmetting zoveel mogelijk uitgesloten.

Tijdens het weekend werd vooral geoefend op de muzikale show van de drumfanfare: Royals of the 80’s. In 2022 hoopt St. Cecilia deze show weer voor het eerst uit te voeren sinds de première in 2019.

Op vrijdagavond werd de tocht gemaakt naar groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in het Gelderse Ermelo. Op het programma stonden dit jaar verschillende repetities en er werd veel aandacht besteed aan de choreografie van de muzikale show. Er werd dan ook flink gebruik gemaakt van het mooie grasveld vlak naast de hoeve.

Maar er werd niet alleen maar gewerkt dit weekend. Ook het groepsgevoel is belangrijk en daarom was er een leuk programma in elkaar geknutseld met spelletjes en een quiz. Op zondag ging iedereen moe maar voldaan terug naar huis.

 

Share our website