Drumfanfare St. Cecilia organiseert try-out voor internationaal muziekconcours


  •   maandag 29 april 2024

Als voorbereiding op haar deelname aan een internationaal muziekconcours in België organiseert drumfanfare St. Cecilia op vrijdagavond 17 mei een try-out voor het Voorhoutse publiek en andere geïnteresseerden.

Drumfanfare St. Cecilia neemt op 19 mei deel aan de Internationale Mars- en Showwedstrijden Lage Landen in Hamont (België). Daar wordt gestreden tegen korpsen uit Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk om de titel ‘Kampioen van de Lage Landen’.

St. Cecilia doet deze dag mee aan het onderdeel ‘Mars’ en brengt tijdens het optreden twee marsen ten gehore: SSAFA March (Roger Swift) en Budapest (Semyon Chernetsky). Naast de muziek wordt in dit onderdeel ook beoordeeld of de muzikanten netjes marcheren en of de special verrichtingen (zoals bochten en counters) goed worden uitgevoerd.

Om ook het publiek in Voorhout en omgeving te laten meegenieten met het programma, wordt op vrijdag 17 mei vanaf 19:00 uur een try-out van het programma gepresenteerd in sporthal De Tulp (Jacoba van Beierenweg 118A in Voorhout). Tijdens deze avond wordt ook stilgestaan bij het dertigjarig bestaan van de drumfanfare. De toegang is gratis.

Share our website