BUITENKANS! Eénmalige auditieronde “Musicals in Concert”


  •   zondag 24 september 2023

Heb je altijd al willen zingen samen met een groot orkest? Zing je graag? En bij voorkeur musicalmuziek? Zou je niets liever willen dan optreden voor publiek? En ben je beschikbaar voor repetities op dinsdagavonden? Dan biedt harmonieorkest St. Cecilia jou de mogelijkheid!

Eind juni/begin juli 2024 zal harmonieorkest St. Cecilia, in het kader van het 105-jarig bestaan, een groots Musicals in Concert verzorgen. Voor dit evenement is het harmonieorkest op zoek naar ervaren zangers en zangeressen die hier een bijdrage aan willen leveren.

Word je hier enthousiast van? Stuur dan uiterlijk 23 oktober aanstaande een mail naar harmonie@stceciliavoorhout.nl. Vermeld in je mail waarom je mee wilt doen en hoeveel ervaring je hebt. En als je een demo hebt, stuur deze dan mee.

Na aanmelding word je geïnformeerd over het verloop van de procedure. Op basis van alle aanmeldingen wordt bekeken wie uitgenodigd wordt voor de auditieronde. Deze vindt plaats op dinsdagavond 21 november in Voorhout. Je wordt dan begeleid door het volledige harmonieorkest.

Wij zijn benieuwd naar alle talentvolle reacties!

Share our website