Buitenconcert St. Cecilia op dinsdag (O.V.)


  •   donderdag 10 september 2020

Op dinsdagavond 22 september geeft het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout een buitenconcert. Het publiek kan daarbij eindelijk weer genieten van de heerlijke blaasmuziek.

Na een lange stille periode waarin niet gerepeteerd mocht worden waren de muzikanten blij om weer te gaan muciseren met een half orkest. Dertig personen mochten om de week tegelijk repeteren volgens de corona-regels. Net even voor de zomervakantie werd de onderlinge afstand verkleind naar 1,5 meter en maakten alle muzikanten weer samen muziek in de grote zaal van jongerencentrum @hok. In de zomervakantie heeft het orkest niet stilgezeten en hebben zij een fris programma voorbereid. In een ontspannen sfeer geeft het harmonieorkest een avondconcert op het parkeerterrein voor sporthal de Tulp. De dirigent en het orkest zijn er klaar voor.

Uiteraard gaat alles volgens de laatste corona-regels. De muzikanten zullen 1,5 meter uit elkaar zitten, er zijn looproutes, ruim opgestelde zitplaatsen en na het concert mag u niet bijpraten. Voor nu is het orkest zeer enthousiast om ondanks alle regels hun muziek weer te mogen laten horen!

Het concert start om 19.15 uur op de parkeerplaats voor sporthal de Tulp. Let op; het is een buitenconcert, de weergoden kunnen ook voor afgelasting zorgen. Houd de website en de sociale media in de gaten.


 

Share our website