‘Musicals in Concert’ 105-jarige St Cecilia Voorhout


  •   zaterdag 2 maart 2024

Op 6 en 7 juli organiseert het harmonie orkest van St Cecilia “Musicals in Concert”. Speciaal ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan is dit bijzondere evenement te bezoeken op zaterdagavond en zondagmiddag in de KTS. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de Ticketverkoop op deze pagina

Via een oproep in de media voor een ‘Unieke buitenkans’ hebben zich 30 kandidaten aangemeld om auditie te doen voor een rol als zanger of zangeres tijdens Musicals in Concert. Uit alle kandidaten zijn zes zangers en zangeressen geselecteerd. Met hen zal het harmonieorkest het publiek trakteren op een goed gevuld en heel gevarieerd programma.

Musicals in Concert is niet zomaar een concert. Want St. Cecilia zou St. Cecilia niet zijn als zij ook van dit evenement niet iets heel bijzonders maakt. Musicals in Concert zal zich kenmerken door een grote verscheidenheid aan musical nummers: bekende en minder bekende nummers, meezingers en nummers om van te genieten, oude klassiekers en actuele musicals, waarbij orkest, zangers en zangeressen zullen schitteren.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Maar een feestje wordt pas een feestje als alles samenkomt: de voorbereidingen, de zang, het orkest, licht, techniek en natuurlijk: publiek! Dus noteer de datum alvast in je agenda zodat je erbij kunt zijn. Als je een béétje van musicals houdt, heb je hier zeker een goeie aan! Zoveel showstoppers bij elkaar, live uitgevoerd: dat mag je niet missen.

Wanneer: 6 juli 2024 om 20.00 uur en 7 juli 2024 om 15.30 uur
Waar: KTS Voorhout

Share our website