“Als je ook maar een beetje van musicals houdt, mag je dit niet missen”


  •   woensdag 1 mei 2024

Speciaal voor haar 105 jarig jubileum weet St. Cecilia wederom te verrassen met een bijzonder evenement: Musicals in Concert. “Daar ben je toch zeker ook bij?!”
Een unieke belevenis. Zoveel musical-showstoppers bij elkaar, live gezongen door fantastische zangers en zangeressen in samenwerking met het harmonieorkest van St. Cecilia. De zangers zijn vocaal heel verschillend waardoor het gegarandeerd een afwisselende show gaat worden. Een mix van echte musicalklassiekers tot nieuwe muziek van de afgelopen jaren. Het wordt gewoon één groot feest vol muziek en entertainment.

Dit spetterende spektakel is een unieke kans om te genieten van prachtige muziek, talentvolle uitvoeringen en een magische sfeer die je nog lang bij zal blijven.
Tijdens Musicals in Concert wordt de aula van de KTS twee dagen lang omgetoverd tot ons eigen Circustheater, waarin je in een ongedwongen sfeer kunt meezingen, luisteren, maar vooral: genieten!
Zorg dat je er bij bent en koop vandaag nog je kaarten! Dit doe je heel gemakkelijk online. Ga hiervoor naar: www.stceciliavoorhout.nl – ticketverkoop

Het is ook mogelijk om op woensdag 8 mei en woensdag 22 mei, tussen 19.30 uur en 20.30 uur bij @hok, Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout je (online) kaarten te kopen.
Musicals in Concert: 6 juli 2024 om 20.00 uur en/of 7 juli 2024 om 15.30 uur in de KTS te Voorhout

Share our website